Судаков розповів про пропозиції контракту від топ-клубів


Судаков поділився інформацією про конкретні пропозиції, що надійшли від клубів “Ювентус” та “Наполі”. Георгій Судаков, півзахисник “Шахтаря”, розповів про увагу з боку європейських клубів.

Надходили пропозиції від “Ювентуса” та “Наполі”. Інші клуби також виявляли інтерес, але ці дві команди представили конкретні пропозиції. Мудрік, Зінченко, Малиновський та Трубін зазначають, що рівень футболу в їхніх лігах зовсім інший. Швидкість, темп, якість гри та рівень тактичного мислення – все це на найвищому рівні. Порівнювати чемпіонат України із цими лігами неможливо.

Якщо ваша мета – розвиватись як футболіст, необхідно переходити в одну з топ-5 ліг. Водночас “Шахтар” формує дуже сильну команду, яка не лише виступає у єврокубках, а й досягає позитивних результатів.

Я почуваюся комфортно з м’ячем і віддаю перевагу атакуючому стилю гри. Хоча мені не дуже подобається брати участь у численних єдиноборствах і грати без м’яча, я усвідомлюю, що це невід’ємна частина футболу, і готовий розвивати ці аспекти своєї гри в потрібний момент”, – наголосив Судаков.

Джерело