Судаков розповів про пропозиції контракту від топ-клубів


Судаков поділився інформацією про конкретні пропозиції, що надійшли від клубів “Ювентус” та “Наполі”. Георгій Судаков, півзахисник “Шахтаря”, розповів про увагу з боку європейських клубів.

Embed from Getty Images

Надходили пропозиції від “Ювентуса” та “Наполі”. Інші клуби також виявляли інтерес, але ці дві команди представили конкретні пропозиції. Мудрік, Зінченко, Малиновський та Трубін зазначають, що рівень футболу в їхніх лігах зовсім інший. Швидкість, темп, якість гри та рівень тактичного мислення – все це на найвищому рівні. Порівнювати чемпіонат України із цими лігами неможливо.

Якщо ваша мета – розвиватись як футболіст, необхідно переходити в одну з топ-5 ліг. Водночас “Шахтар” формує дуже сильну команду, яка не лише виступає у єврокубках, а й досягає позитивних результатів.

Я почуваюся комфортно з м’ячем і віддаю перевагу атакуючому стилю гри. Хоча мені не дуже подобається брати участь у численних єдиноборствах і грати без м’яча, я усвідомлюю, що це невід’ємна частина футболу, і готовий розвивати ці аспекти своєї гри в потрібний момент”, – наголосив Судаков.

Джерело

Новини партнерів

Комментарии: