Анонс та прогноз матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів “Манчестер Сіті” – “Реал”

MANCHESTER, ENGLAND - JULY 19: The Manchester City and Real Madrid club crests on the first team home shirts on July 19, 2020 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Visionhaus)

Попередній цикл Ліги чемпіонів не обійшовся без очних поєдинків між “Манчестер Сіті” та “Реалом”. Цього разу переможці минулих розіграшів зустрічаються на рівні чвертьфіналу. Гвардіола чекає на Анчелотті в Англії сьогодні.

«Манчестер Сіті» не проти знову бути найсильнішим в Англії та Європі в цілому

«Містяни» змогли виграти всі ключові турніри в попередньому циклі. Зробивши вже вкотре «золотий дубль» на Туманному Альбіоні, вони нарешті додали до нього довгоочікуваний тріумф у Лізі чемпіонів. Бажаний трофей додав успіх у Суперкубку УЄФА та клубному чемпіонаті світу. Цього разу гранд, який знову всерйоз претендує на перемоги в Прем’єр-лізі та Кубок Англії, впевнено рухається на європейській арені: виграв групу та здобув перемоги в боротьбі з “Копенгагеном” з тим же рахунком 3:1 у 1-й раунд плей-офф. Холанд і компанія почали чвертьфінал в Іспанії. І навіть пара гольових підбирань у атаці не зламали їх – клуб зіграв унічию 3:3.

“Реал” Мадрид може повністю зосередитися на Лізі чемпіонів

«Галактікос» перемагали частіше за всіх на цьому турнірі. Тим не менш, команда зійшла в півфіналі в попередньому сезоні і була слабшою за «Барселону» в Ла Лізі. Тепер уже можна говорити про реванш зірок Анчелотті на внутрішньому етапі: клуб розгромив «каталонців» у Суперкубку з рахунком 4:1 і тримає комфортну дистанцію в Ла Лізі. У підсумку «Королівський клуб», навівши лад в Іспанії, явно не проти повернути найпрестижніший європейський трофей. Примітно, що гідний бій дав «РБ Лейпциг», який програв з різницею в 1 м’яч вже в 1/8 фіналу (успіх у Німеччині 1:0 і нічия 1:1 на рідному полі). Що стосується боротьби з суперником з Англії на «Сантьяго Бернабеу», то команда, по черзі ведучи в рахунку, завершила внічию – 3:3.

Попередні стикові матчі

Клуби грають з 2012 року і по черзі досягають успіху. Що стосується попереднього сезону, то «городяни», обігравши у півфіналі «Галактикос», нарешті виграли Лігу чемпіонів.

Прогноз

Британський гранд отримав заряд оптимізму в попередньому раунді АПЛ через осічки обох суперників. Ставимо на перемогу підопічних Гвардіоли (коефіцієнт: 1,666).