Анонс та прогноз матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів “Манчестер Сіті” – “Реал”

Попередній цикл Ліги чемпіонів не обійшовся без очних поєдинків між “Манчестер Сіті” та “Реалом”. Цього разу переможці минулих розіграшів зустрічаються на рівні чвертьфіналу. Гвардіола чекає на Анчелотті в Англії сьогодні.

Embed from Getty Images

«Манчестер Сіті» не проти знову бути найсильнішим в Англії та Європі в цілому

«Містяни» змогли виграти всі ключові турніри в попередньому циклі. Зробивши вже вкотре «золотий дубль» на Туманному Альбіоні, вони нарешті додали до нього довгоочікуваний тріумф у Лізі чемпіонів. Бажаний трофей додав успіх у Суперкубку УЄФА та клубному чемпіонаті світу. Цього разу гранд, який знову всерйоз претендує на перемоги в Прем’єр-лізі та Кубок Англії, впевнено рухається на європейській арені: виграв групу та здобув перемоги в боротьбі з “Копенгагеном” з тим же рахунком 3:1 у 1-й раунд плей-офф. Холанд і компанія почали чвертьфінал в Іспанії. І навіть пара гольових підбирань у атаці не зламали їх – клуб зіграв унічию 3:3.

“Реал” Мадрид може повністю зосередитися на Лізі чемпіонів

«Галактікос» перемагали частіше за всіх на цьому турнірі. Тим не менш, команда зійшла в півфіналі в попередньому сезоні і була слабшою за «Барселону» в Ла Лізі. Тепер уже можна говорити про реванш зірок Анчелотті на внутрішньому етапі: клуб розгромив «каталонців» у Суперкубку з рахунком 4:1 і тримає комфортну дистанцію в Ла Лізі. У підсумку «Королівський клуб», навівши лад в Іспанії, явно не проти повернути найпрестижніший європейський трофей. Примітно, що гідний бій дав «РБ Лейпциг», який програв з різницею в 1 м’яч вже в 1/8 фіналу (успіх у Німеччині 1:0 і нічия 1:1 на рідному полі). Що стосується боротьби з суперником з Англії на «Сантьяго Бернабеу», то команда, по черзі ведучи в рахунку, завершила внічию – 3:3.

Попередні стикові матчі

Клуби грають з 2012 року і по черзі досягають успіху. Що стосується попереднього сезону, то «городяни», обігравши у півфіналі «Галактикос», нарешті виграли Лігу чемпіонів.

Прогноз

Британський гранд отримав заряд оптимізму в попередньому раунді АПЛ через осічки обох суперників. Ставимо на перемогу підопічних Гвардіоли (коефіцієнт: 1,666).

Новини партнерів

Комментарии: