Тоттенхем – Арсенал. Анонс та прогноз на 15.09.2024

15 вересня ми побачимо один із центральних матчів четвертого туру АПЛ між принциповими суперниками “Тоттенхемом” та “Арсеналом”. Я практично впевнена, що гра буде напружена. Кожна команда вийде на поле з думкою про перемогу. Адже окуляри потрібні і Постекоглу, і Артеті. Ніхто не знає, яким вийде сезон обох команд. Але сьогодні можна точно сказати – на “Тоттенхем Хотспур Стедіум” обидва колективи покажуть емоційний, красивий, атакуючий футбол.

Більшість аналітиків припускає, що “Арсенал” є фаворитом матчу, незважаючи на всі проблеми, які впали на Мікеля Артету. Але навіть якщо не ризикувати з вибором лідера, робити ставки можна на голові. 1xBet UZ пропонує великий вибір ставок із добрими коефіцієнтами. Чому на тотал голів, давайте розбиратися.

Тоттенхем

За ідеєю, “Тоттенхем” мав стартувати в сезоні 2024/2025 вдало. Проте результат трьох матчів не переконливий – одна перемога, одна нічия та одна поразка. Єдина перемога над потопаючим “Евертоном” – не показник сили команди, яка прагне влетіти до четвірки найкращих. У першому турі “шпори” зустрічалися з “Лестером”, який повернувся до АПЛ після сезону в Чемпіоншипі. Незважаючи на те, що “Тоттенхем” першим відкрив рахунок голам, утримати перемогу підопічним Постекоглу не вдалося. Маса помилок та нереалізовані моменти “шпор” дали можливість “лисам” оформити нічию. У матчі з Ньюкаслом шпори йшли вперед, створювали моменти, але реалізація підвела. Зрештою програли з рахунком 2:1. Втім, “Тоттенхем”, як завжди, у своєму репертуарі.

Уболівальники “шпор” можуть сподіватися на те, що їхня команда таки почне забивати. А голи та результативні дії варто очікувати не лише від Сона та Кулусевські, а й від Меддісона, який вміє брати гру на себе та створювати моменти. Бойова трійка “Тоттенхема” готова виходити та розривати суперників.

На жаль, у матчі з “Арсеналом” вихід на поле опорного півзахисника Біссума під питанням. Малієць повернувся після міжнародної паузи з невеликою травмою. Це, безперечно, проблема для “шпор”. Не вийдуть у матчі Соланці та Рішарлісон (травми).

Арсенал

“Арсенал” стартував так, як і припускали – з натяком на чемпіонство у сезоні 2024/2025. “Каноніри” легко здолали “Вулверхемптон” (2:0) та “Астон Віллу” (0:2). А ось третій тур приніс команді Артети розчарування. Матч із “Брайтоном” зіграли внічию. Звичайно, це не катастрофа, але… Артеті варто замислитись.

До четвертого туру Мікель Артета зіткнувся з великими проблемами у центрі поля. Едегор травмований, Райс дискваліфікований. У лазареті  Меріно, Томіясу, Тірні. Під питанням вихід на поле італійської зірки Калафьорі та бразильця Жезуса.

Втішає, що Букайо Сака – один із найкращих і результативних гравців “Арсеналу” готовий вийти на поле і, звичайно, забивати.

Уболівальники “канонірів” вже встигли пожартувати, що в якийсь момент Мікелю Артеті доведеться теж одягати бутси та грати з “Тоттенхемом”.

Особисті зустрічі

За всю історію існування “Арсенал” та “Тоттенхем” зустрічалися 195 разів. 82 матчі виграли “каноніри”, 61 – “шпори”. 52 матчі завершилися нічийним результатом. У сезоні 2023/2024 команди зустрічалися двічі. У першому матчі перемогла команда Артети з рахунком 3:2, у другому – нічия, але з голами (2:2)

Прогноз

Якби “Арсенал” не мав стільки травмованих гравців, можна було б сміливо говорити, що “каноніри” – фаворити матчу. Але 15 вересня Артета матиме проблеми в центрі поля. А якщо врахувати, що “каноніри” не змогли вийти з високо піднятою головою у матчі з “Брайтоном”, виникає велике питання – чи зможуть вони перемогти “Тоттенхем”. Адже “Брайтон” все-таки слабший за “шпори”.

Все це не означає, що матч буде нудним. Статистика особистих зустрічей говорить про те, що всі ігри завершувалися з великою кількістю голів (мінімум чотири в сезоні 2023/2024). Ось чому я пропоную любителям ставок на спорт не обирати переможця, а ставити на кількість голів. Думаю, можна вибирати тотал більше 2,5.