Конте може змінити Алегрі на посаді головного тренера «Ювентуса»

Віце-президент «Ювентуса» Павло Недвед заявив, що буде радий поверненню італійського фахівця Антоніо Конте в команду на посаду головного тренера як заміну нинішнього наставника Массіміліано Алегрі.

Контракт нинішнього головного тренера «старої синьйори» діє до 2025 року, проте за даними Daily Mail, Недвед зацікавлений у повторному наймані Конте, який уже працював у Турині з 2014 по 2019 роки.

Зазначається, що головний тренер «Тоттенхема» вже давно міг очолити туринську команду, якби в команді не було голови правління Андреа Аньєллі, з яким італійський тренер залишився не в найкращих відходах. Конте вважає, що свого часу 46-річний фахівець не надав йому належної підтримки на трансферному ринку.

Додається, що Аньєллі спробує налагодити стосунки з Антоніо у разі його приходу до «Ювентуса», враховуючи, що початок сезону видався невдалим із її нинішнім наставником Массіміліано Алегрі.

Алегрі очолив «стару синьйору» наприкінці сезону-2020/2021. Фахівець зумів привести туринський клуб до перемоги у Кубку Італії.

Після семи турів «Ювентус» йде лише на восьмій позиції у чемпіонаті Італії, набравши 10 очок. Це на сім менше, ніж у лідерів — «Наполі» та «Аталанти».

Джерело – «Чемпіонат.com»