Конте може змінити Алегрі на посаді головного тренера «Ювентуса»

Віце-президент «Ювентуса» Павло Недвед заявив, що буде радий поверненню італійського фахівця Антоніо Конте в команду на посаду головного тренера як заміну нинішнього наставника Массіміліано Алегрі.

Embed from Getty Images

Контракт нинішнього головного тренера «старої синьйори» діє до 2025 року, проте за даними Daily Mail, Недвед зацікавлений у повторному наймані Конте, який уже працював у Турині з 2014 по 2019 роки.

Зазначається, що головний тренер «Тоттенхема» вже давно міг очолити туринську команду, якби в команді не було голови правління Андреа Аньєллі, з яким італійський тренер залишився не в найкращих відходах. Конте вважає, що свого часу 46-річний фахівець не надав йому належної підтримки на трансферному ринку.

Додається, що Аньєллі спробує налагодити стосунки з Антоніо у разі його приходу до «Ювентуса», враховуючи, що початок сезону видався невдалим із її нинішнім наставником Массіміліано Алегрі.

Алегрі очолив «стару синьйору» наприкінці сезону-2020/2021. Фахівець зумів привести туринський клуб до перемоги у Кубку Італії.

Після семи турів «Ювентус» йде лише на восьмій позиції у чемпіонаті Італії, набравши 10 очок. Це на сім менше, ніж у лідерів — «Наполі» та «Аталанти».

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: