“Манчестер Сіті” – “Арсенал”. Анонс та прогноз матчу АПЛ

Манчестер Сити - Арсенал прогноз 26 апреля, центральный поединок дня получится зрелищным.

Сьогодні, 26 квітня, у 33-му турі чемпіонату Англії «Манчестер Сіті» зіграє на своєму полі проти «Арсеналу».

Фото – “ratingbet.com”

Де дивитись трансляцію матчу АПЛ “Манчестер Сіті” – “Арсенал”

Команда Хосепа Гвардіоли перебуває на другому місці і має позитивну динаміку, вигравши 11 із 12 останніх матчів у різних турнірах, включаючи велику перемогу над «Ліверпулем» та успішний виступ у Лізі чемпіонів.

Лондонський «Арсенал» посідає перше місце у турнірній таблиці, випереджаючи «Сіті» на п’ять очок, але команда з Манчестера має на дві гри більше. В останніх матчах команда Мікеля Артети дещо підкошується, втративши шість очок у трьох останніх матчах, зігравши внічию з “Саутгемптоном”, “Астон Віллою” та “Ліверпулем”. Не сказати, що цей матч чемпіонський, враховуючи поточне становище клубів у таблиці Англійської Прем’єр Ліги, але у команди, яка перемогла в цьому матчі, явно буде більше шансів забрати титул. Початок матчу запланований на 22:00 за київським часом

Букмекери вважають “Манчестер Сіті” фаворитом, надавши йому коефіцієнт 1,56 на перемогу. У той же час успіх «Арсеналу» оцінюється в 5,55, а нічия – в 4,53. У дев’яти з 11 останніх переможних матчів господарів було забито понад 2,5 голи.