Олександр Зінченко посів друге місце у рейтингу лівих захисників АПЛ

Прогрес Олександра Зінченка у складі Арсеналу здивував багатьох аналітиків з-за кордону.

Український гравець “канонірів” посів друге місце у рейтингу лівих захисників АПЛ на думку видання Givemesport. Єдиним, кого вони визнали кращим за Сашка, виявився Ендрю Робертсон з Ліверпуля.

Джон Редкліфф, автор статті, зазначає: “Якби Зінченко грав за будь-яку іншу команду Прем’єр-ліги в останні кілька років, його талант був би широко визнаний. Однак тільки після переходу до Арсеналу влітку минулого року йому нарешті приділяється належна увага. , Що на Етіхад його використовували рідко, він став ключовою фігурою в команді Мікеля Артети, граючи в перевернутій ролі, що дозволяє йому підтримувати півзахист і сприяти розвитку атаки.

Технічні навички Зінченка знаходяться на найвищому рівні, а його лідерські якості та досвід у командах, які вигравали лігу, виявилися важливими для молодої команди. Якщо Арсенал цього сезону зможе наздогнати Манчестер Сіті та стати чемпіоном, то українець відіграє важливу роль у цьому досягненні.

Після Зінченка в рейтингу слідують такі гравці як Люк Шоу (Манчестер Юнайтед), Натан Аке (Манчестер Сіті), Бен Чілвелл (Челсі), Первіс Еступіньян (Брайтон), Ден Берн (Ньюкасл), Ріко Генрі (Брентфорд), Тайрік Мітчелл (Крі) Пелас) та Емерсон Пальмієрі (Вест Хем).