Анонс та прогноз матчу Ліги Чемпіонів “Севілья” – “Арсенал”. 24.10.2023 (розклад усіх матчів)

У Севільї 24 жовтня, у рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів, “Севілья” зіграє проти “Арсеналу”. Початок гри призначено на 22:00.

Фото: “ratingbet”

“Севілья” – “Арсенал”

Чи вийде “Севілья” посунути лондонців з другого місця?

“Севілья”

“Севілья” розпочала свій шлях у Лізі чемпіонів не дуже успішно. Вони не змогли перемогти французький “Ланс” удома (1:1) та зіграли внічию з ПСВ на виїзді (2:2).

Після восьми зіграних матчів у Ла Лізі “Севілья” посідає 14-те місце у турнірній таблиці маючи у своєму активі вісім очок. Керівництво клубу явно незадоволене їхньою грою та результатами, і перед перервою на матчі збірних вони вирішили звільнити Хосе Луїса Менділібара, замінивши його на Дієго Алонсо. Наразі у “Севільї” чотири матчі без перемог у всіх турнірах, при цьому три з них закінчилися внічию, тож їм буде непросто перемогти.

“Арсенал”

У той час як “Арсенал” розпочав груповий етап перемогою над ПСВ із рахунком 4:0 на своєму полі. Однак у другому турі вони несподівано програли “Лансу” на виїзді з рахунком 1:2 і посідають друге місце.

Минулого сезону “Арсенал” довгий час був у лідерах чемпіонату Англії, але не зміг виграти золоті медалі та поступився “Манчестер Сіті”. У поточному сезоні “Арсенал” розпочав успішно і перебуває на другому місці, поступаючись лише “Манчестер Сіті” з різниці м’ячів. В останніх 15 матчах “Арсенал” зазнав лише однієї поразки, здобув 11 перемог і зіграв у нічию три рази, тож у гостей є чудові шанси на успіх.

Прогноз та ставка

Найбільш логічним фаворитом вважається “Арсенал”, чий коефіцієнт на перемогу становить 1,84. Перемога “Севільї” оцінюється коефіцієнтом 4,17, а нічия – 3,88. В 11 із 15 останніх матчів гості перемагали, тому наш прогноз та ставка – перемога “Арсеналу” за коефіцієнтом 1,84.

Розклад усіх матчів ігрового дня:

24 жовтня, вівторок

  • Галатасарай 19:45 Баварія
  • Інтер 19:45 Зальцбург
  • Бенфіка 22:00 Реал Сосьєдад
  • Брага 22:00 Реал Мадрид
  • Ланс 22:00 ПСВ
  • Манчестер Юнайтед 22:00 Копенгаген
  • Севілья 22:00 Арсенал
  • Уніон Берлін 22:00 Наполі

Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті.