АЕК – “Дніпро-1”: Анонс та прогноз матчу Ліги Європи

У четвер, 25 серпня, “Дніпро-1” у матчі-відповіді раунду плей-офф Ліги Європи на виїзді зустрінеться з кіпрським АЕКом. Поєдинок пройде на стадіоні AEK Arena у Ларнаку та розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Фото – prognozist.ru

Де дивитись трансляцію матчу Ліги Європи АЕК – “Дніпро-1”

АЕК

АЕК розпочав свої виступи в єврокубках з 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де за пенальті поступився датському “Мідт’юлланду” (1:1, 1:1, по пен. – 3:4) і потрапив до 3-го кваліфікаційного раунду. раунд ЛЕ, у якому за сумою двох зустрічей здолав сербський “Партизан” (2:1, 2:2), а тиждень тому здолав майбутнього суперника (2:1).

Минулого сезону кіпрська команда на європейську арену не пробилася, оскільки у національній першості посіла лише 5-е місце.

Кращий снайпер АЕКа – македонський форвард Іван Тричковський, на рахунку якого 15 голів у 30 матчах чемпіонату Кіпру. Також варто виділити англійського нападаючого Метью Дербішира та венесуельського легіонера Хосе Переса.

Дніпро-1

“Дніпро-1” стартував у Лізі Європи з раунду плей-офф, де у першому матчі на номінально своєму полі поступився кіпрському клубу (1:2). Нагадаємо, що гра проходила у Словаччині.

Минулого сезону українська команда у незавершеному зі зрозумілих причин чемпіонаті країни фінішувала на 3-му місці. У 18 зіграних матчах вона здобула 13 перемог і зазнала 4 поразки.

Лідером та найкращим бомбардиром “Дніпра-1” є форвард Артем Довбик, який у попередньому сезоні забив 14 м’ячів у 17-ти зустрічах. Також можна виділити хавбеків Олександра Пихаленока та Олексія Гуцуляка.

Прогноз на матч АЕК – “Дніпро-1”

Експерти в цій грі віддають перевагу АЕКу.

Букмекерські контори оцінюють успіх кіпрського клубу з коефіцієнтом 1.95, а на перемогу підопічних Олександра Кучера з коефіцієнтом 3.95.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.50.

На наш погляд також шанси АЕКу вищі, враховуючи результат першого поєдинку та фактор свого поля. Втім, перевага команди Хосе Луїса Олтри мінімальна, тож дніпрянам цілком під силу піднести сюрприз, вирвати путівку до групового етапу Ліги Європи. Інакше вони продовжать свої виступи вже у груповому етапі Ліги конференцій.

Новини партнерів

Комментарии: