“Манчестер Юнайтед” – “Тоттенхем”: Анонс та прогноз матчу АПЛ

У середу, 19 жовтня, відбудеться центральний матч 12-го туру чемпіонату Англії між “Манчестер Юнайтед” та “Тоттенхемом”. Поєдинок пройде на стадіоні “Олд Траффорд” у Манчестері та розпочнеться о 22:15 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитися трансляцію матчу АПЛ “Манчестер Юнайтед” – “Тоттенхем”

“Манчестер Юнайтед”

“Манчестер Юнайтед” у новому сезоні АПЛ виступає зі змінним успіхом. У 9-ти зіграних поєдинках він здобув 5 перемог, зазнавши при цьому 3 поразки, дві з яких на старті, і з 16-ма очками розташувався на 5-му рядку в турнірній таблиці.

Минулого сезону манкуніанці фінішували в АПЛ лише на шостому місці, насилу здобувши путівку до Ліги Європи. У 38 матчах вони виграли 16 разів, поступившись при цьому у 12 зустрічах.

Лідер “Манчестер Юнайтед” Кріштіану Роналду цього сезону далеко не завжди навіть потрапляє до стартового складу, не кажучи вже про якісь результативні дії. Його співвітчизник Бруно Фернандеша поки що теж не виглядає так, як минулого сезону. Багато очікування від зіркового новачка Крістіана Еріксена, але поки що він лише адаптується в новому колективі. Ну а поки найкращими бомбардирами команди є Маркус Решфорд та Антоні, які забили по 3 голи.

“Тоттенхем”

У “Тоттенхема” турнірні справи в АПЛ складаються краще. У 10-ти зіграних матчах він здобув 7 перемог, зазнавши всього однієї поразки, і, набравши 23 бали, ділять із “Манчестер Сіті” 2-3 рядки.

У минулому сезоні “шпори” фінішували в АПЛ на 4-му місці, на два очки випередивши у боротьбі за путівку до Ліги чемпіонів свого найпринциповішого суперника “Арсенал”. У 38 матчах вони виграли 22 рази та програли в 11 зустрічах.

Головною зіркою “Тоттенхема” безумовно є Гаррі Кейн, який забив у чемпіонаті 9 голів у 10 матчах. Також можна виділити корейського форварда Сон Хин Міна та Рішарлісона, який перейшов улітку з “Евертона”.

Очні матчі

У попередніх 168 зустрічах манкуніанці здобули 89 перемоги та зазнали 39 поразок. Минулого сезону “Манчестер Юнайтед” двічі брав гору над “шпорами” (3:2 – у Манчестері, 3:0 – у Лондоні).

Прогноз на матч “Манчестер Юнайтед” – “Тоттенхем”

Експерти у цій грі невелику перевагу віддають манкуніанцям.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Хенка Тен Кате з коефіцієнтом 2.49, а на перемогу лондонської команди з коефіцієнтом 3.04.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.68.

На наш погляд, шанси суперників також приблизно рівні. На боці “МЮ” рідне поле, де він рідко програє лондонській команді, а “Тоттенхем”, як уже було згадано вище, виступає стабільнішим у поточному сезоні.

Новини партнерів

Комментарии: