Головні фаворити ЧС-2022

Наступний Чемпіонат світу з футболу пройде в Катарі з 21 листопада по 19 грудня. Незвичним вважається не тільки місце проведення мундіалю, але і терміни проведення (осінь-зима). Наразі букмекери найбільше вірять у південноамериканські країни (Бразилію та Аргентину), але не забувають і про європейські держави (Францію, Англію, Німеччину). Пропонуємо розглянути головних фаворитів ЧС-2022 більш детально та зрозуміти, за рахунок чого саме та чи інша збірна спроможна перемогти. 

Бразилія

Embed from Getty Images

Останній раз бразильці забирали трофей в 2019 на Кубку Америки, а на ЧС взагалі не знають смаку перемоги з далекого 2002 року. Саме через це аналітики вірять, що саме цього разу «жовто-зелені» здатні здивувати, адже вони голодні до нових звершень. У цієї команди в кожній лінії є свій лідер. Насамперед варто виділити Неймара.

Нападник в 2022 році знайшов свою топову форму з часів виступу за «Барселону». Наразі він один з найкращих у складі ПСЖ, а одже здатен повести за собою і збірну. Крім нього відмітимо Аллісона («Ліверпуль»), Мілітао, Вінісіуса Жуніора, Родріго (всі «Реал Мадрид») і Каземіро (Манчестер Юнайтед). Це дійсно збірна чемпіонів, а значить заслуговує бути серед найкращих.

Аргентина  

Embed from Getty Images

Збірна Ліонеля Мессі, без якого це буде вже не та Аргентина. Лідер вже заявив, що це його останній мундіаль в кар’єрі. А одже Аргентина має зробити все можливе, щоб виграти саме цей ЧС в Катарі. «Альбі Селесті» виграли Кубок Америки 2021, в фіналі здолавши бразильців. Це додасть команді впевненості та мотивації продовжити в тому ж дусі. Але треба бути відвертими, окрім сильної атаки та півзахисту, Аргентина має середній захист і ще менш зіркових голкіперів. Тільки справжні фанати цієї збірної можуть дійсно вірити в їхній успіх. І тим більш дивно, що вірять у аргентинців букмекери.        

Франція

Embed from Getty Images

Французи – діючі чемпіони світу (2018). Маючи у своєму складі таких гравців як Мбаппе, Грізманн, Варан, Погба, Менді та інших, всі питання щодо їх статусу відпадають. Але один з головних приводів не вірити у Францію – сказати, що вони вже ситі перемогами і це буде також правдою. Саме тому, «Ле Блю» виглядають сильно, але їх не ставлять в один ряд з іншими претендентами. Варан з переходом в МЮ серйозно здав, Погба і Грізманн поки не можуть знайти себе у клубному футболі, а Мбаппе залежний від одноклубників. Саме зараз це команда-таємниця.  

Інші збірні

Сюди відносимо Іспанію, Англію, Німеччину. Бельгію та інших. В цих збірних менше шансів ніж у вищезгаданих команд, і причини зрозумілі. Іспанці знаходяться на стадії перебудови, англійці традиційно потужні на папері, але як завжди провальні на практиці, а німці та бельгійці хоч і мають серйозний потенціал, але не в змозі його розкрити. Саме тому ці збірні мають право знаходитись у списку кандидатів на перемогу, але без серйозних шансів на титул.

Щоб не пропустити цікаві коефіцієнти та завжди мати змогу поставити на улюблену збірну, пропонуємо звернути увагу на https://m.vbetua.com/. Грайте через мобільну версію сайту Вбет та перемагайте!

Новини партнерів

Комментарии: