«Манчестер Юнайтед» продовжив контракт із аргентинським талантом, щоб його не забрав «Реал»

У першості АПЛ «Манчестер Юнайтед» зумів перезавантажитися після відходу Кріштіану Роналду, і вирушив у погоню за лідерами в турнірній таблиці «Арсеналом» і «Манчестер Сіті». Деякі фахівці та беттори впевнені в тому, що команді Еріка тен Хага таки вдасться здобути золоті медалі англійського національного чемпіонату. Укласти заклади на це та інші події можна не тільки у букмекерів, які давно на ринку. Беттінг-індустрія постійно розвивається і в ній з’являються цікаві організації. Всі актуальні нові букмекери представлені для ознайомлення та вивчення на порталі Bookmaker Ratings.

Embed from Getty Images

«Червоні дияволи» продовжили контракт із висхідною зіркою Алехандро Гарначо: талановитий вінгер залишиться в команді Еріка тен Хага до червня 2028 року. Основою для такого кроку став предметний інтерес з боку мадридського «Реала», який збирався влітку вести переговори з футболістом.

Цікаво, що Гарначо народився у Мадриді та виступав за юнацькі команди місцевого «Атлетіко». У структурі Манчестер Юнайтед він задіяний з 2020 року. Очевидно, що у 18-річному віці у нього не надто багато хвилин у першій команді, проте Ерік тен Хаг неодноразово компліментарно відгукувався про вінгера, називаючи Гарначо майбутнім клубу.        

Новини партнерів

Комментарии: