Анонс матчів ЛЧ: “Боруссія Дортмунд” – “Челсі” та “Брюгге” – “Бенфіка”

У середу, 15 лютого, в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів “Борусія” прийме у себе вдома лондонський “Челсі”. Поєдинок пройде на Сигнал Ідуна Парк у Дортмунді та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

ratingbet

“Боруссія Дортмунд”

“Борусія” виграла 6 останніх матчів у всіх турнірах.

“Борусія” минулого сезону найбільше провалилася якраз у Лізі чемпіонів. Цього разу їм пощастило потрапити до групи з “Севільєю” та “Копенгагеном” – де дортмундці без проблем пройшли до плей-офф Ліги Чемпіонів.

“Челсі”

“Челсі” оновили собі тренера в ході сезону. Саме під керівництвом нового тренера Грема Поттера лондонці і змогли вийти до плей-офф Ліги Чемпіонів. Новий власник лондонців Боулі витратив просто неможливі гроші в зимове трансферне вікно, побивши всі рекорди та антирекорди з витрат. Чого тільки вартий трансфер одного Енцо Фернандеса за 121 мільйон євро, про якого до останнього Чемпіонату Світу нікому і не було відомо зовсім. Також взяли українця Михайла Мудрика за 70 мільйонів євро + 30 бонусів.

Ставки и прогнози

Букмекери все ж таки віддають перевагу “Челсі”, на їх прохід коефіцієнт 1,59.

На прохід до 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів “Борусії Д” букмекери дають 2,50.

Нагадаємо, перший матч ЛЧ “Борусія Д” – “Челсі” буде 15 лютого о 22:00 за київським часом.

У середу, 15 лютого, у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів “Брюгге” прийме у себе вдома “Бенфіку”. Поєдинок пройде на Ян Брейдель у Брюгзі та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

“Брюгге”

“Брюгге” дійшов до стадії 1/8 фіналу плей-офф Ліги Чемпіонів вперше у своїй довголітній історії. “Брюгге” закінчив на 2 рядку, не зумівши обійти “Порту”, і обійшовши леверкузенський “Байєр” та “Атлетіко” Мадрид.

“Брюгге” підійшли до сьогоднішнього матчу в м’яко кажучи не найсприятливішій формі, тому “Бенфіці” може дістатися цілком собі прохідний суперник. Як би “Брюгге” не блищали восени в групі, зараз у них не найкращі часи.

“Бенфіка”

“Бенфіка” та “Брюгге” вперше в історії зустрінуться в плей-офф Ліги Чемпіонів.

Фанати португальського клубу дуже хотіли потрапити на матч улюбленої команди, і придумали схему, як потрапити на стадіон та купити квитки. Через те, що “Брюгге” має маленький стадіон, не всі бажаючі фанати змогли туди потрапити. Тому вони зайшли на сайт “Брюгге”, зареєструвалися як офіційні вболівальники “Брюгге”, і після цього змогли купити квитки.

Прогноз на матч

“Бенфіка” вважається фаворитом. З нинішньою грою “Брюгге” пройти в 1/4 фіналу плей офф ЛЧ буде неймовірно складно. Особисто я віддаю перевагу “Бенфіці”. Букмекери пропонують на перемогу “Бенфіки” коефіцієнт 1.84, на перемогу “Брюгге” – 4.50

Новини партнерів

Комментарии: