“Жирона” громить “Альмерію”. День дебютів для Циганкова

Сьогодні, 17 лютого у 22-му турі Ла Ліги зустрічались “Жирона” та “Альмерія”. Український вінгер Віктор Циганков вперше вийшов у старті за каталонців, забив перший гол за новий клуб ьа віддав перший асист.

Embed from Getty Images

Матч розпочався зі швидких атак “Жирони” і вже на 8-ій хвилині було відкрито рахунок у матчі. Своїми безпереривними атаками каталонський клуб забив до 25-ї ще раз, але цей гол не зарахували через офсайд.

На 34-ій хвилині під час контратаки Родріго Рікельме протягнув м’яч від центру поля до лінії штрафної і вирізав передачу на Віктора Циганкова, перед гравцем були порожні ворота, тому він забив і зробив це вперше за новий клуб. В наступній атаці забив вже сам Рікельме – 3:0.

Перед тим як команди пішли в роздівалку Рікелме віддав проникаючий пас у штрафний майданчик на Циганкова, але замість того, щоб бити, вінгер філігранно відкотив м’яч п’яткою на Хав’єра Карреру і той не промахнувся.

Після перерви “Жирона” не збавила темп, атаки прдовжувались. Та після того, як на 65-ій хвилині поле покинув Циганков, “Альмерія” забила гол. Не надовго. Каталонці забили п’ятий, потім шостий та все ж вкінці пропустили ще один.

Феєрія від “Жирони”.

“Жирона” 6:2 “Альмерія”

Голи: Кастельянос 8′, Циганков 34′, Рікельме 36′, Каррера 43′, Рамазані 66′, Мартен 77′, Стуані 79′, Туре 81′.

Попередження: Гарсія, Суарес.

Новини партнерів

Комментарии: