“Ренн” – “Шахтар”. “Дніпро-1” – “АЕК Ларнака”. Анонс та прогноз матчів єврокубків

У четвер, 23 лютого, українські клуби зіграють у Лізі Європи та у Лізі Конференцій. Донецький “Шахтар” зустрінеться з французьким “Ренном” у рамках 1/16 Ліги Європи, а “Дніпро-1” зустрінеться з “АЕК Ларнака” у рамках 1/16 фіналу Ліги Конференцій.

Анонс матчу “Ренн” – “Шахтар”

фото – ratingbet

Цей поєдинок обіцяє бути цікавим для всіх любителів футболу, адже обидві команди показують найвищий рівень гри в останні місяці.

“Ренн” зараз йде на 5-му рядку турнірної таблиці Ліги 1. Незважаючи на те, що вони не змогли вийти з групового етапу Ліги Чемпіонів, вони все ще мають шанси на успіх у Лізі Європи.

“Шахтар” Донецьк, у свою чергу, є одним із найкращих клубів в Україні. Вони також не змогли вийти з групового етапу Ліги Чемпіонів, але у Лізі Європи вони демонструють високий рівень гри та мають шанси на успіх у цьому турнірі.

Матч відбудеться на стадіоні “Роазон Парк” у Ренні, Франція. Це буде дуже важливий матч для обох команд, і вони намагатимуться показати найкращу гру, щоб досягти успіху.

“Ренн” намагатиметься використати свій домашній стадіон та підтримку вболівальників, щоб створити перевагу на полі. Вони мають безліч талановитих гравців, які можуть стати ключовими постатями у цьому матчі.

“Шахтар” також має безліч талановитих гравців, які можуть принести користь команді. Вони намагатимуться показати високий рівень гри, щоб перемогти Ренн та просунутися далі у турнірі.

Багато вболівальників чекають на цей матч з нетерпінням, і вони сподіваються на захоплюючу гру з безліччю голів. Залишається лише дочекатися початку матчу та побачити, хто ж вийде переможцем у цьому захоплюючому поєдинку.

Прогноз на матч “Ренн” – “Шахтар”

Французи знову вважають фаворитом пари, коефіцієнт на перемогу французького клубу становить 1.68, на перемогу “Шахтаря” аж 5. Недооцінюють донецький клуб. На нічийний результат – 4.10. На нашу думку, матч має бути рівним, і навряд чи з такою перевагою, як передбачають букмекери.

Анонс на матч “Дніпро-1” – “АЕК Ларнака”

фото – ratingbet

Перший матч команд закінчився з мінімальною перемогою номінальних господарів поля – “АЕК Ларнака” переміг із рахунком 1:0, забивши гол на останніх хвилинах матчу (84 хвилини). Цей матч стане вже четвертим між цими командами. Три рази перемогу здобула команда “АЕК Ларнака”. Може, “Дніпру-1” настав час перервати цю неприємну статистику особистих зустрічей.

У минулому матчі “АЕК” не мав сильного домінування, тому клубу з Дніпра цілком реально буде здолати клуб з Кіпру. Той самий Артем Довбик може включитися, коли потрібно, і зробити результат. Повинна позначитися на українському клубі та підтримка на стадіоні у словацькому місті Кошице.

Прогноз на матч “Дніпро-1” – “АЕК Ларнака”

Букмекери у цій зустрічі віддають перевагу номінальним господарям поля. На перемогу підопічних Кучера коефіцієнт становить 2.23, на клуб із Кіпру – 3.45. На нічию – 3.20. А ось із коефіцієнтами на прохід уже все цікавіше, на команду з Дніпра букмекери пропонують коефіцієнт 3.15, коли на клуб із Кіпру дають 1.36. Сподіватимемося, що “Дніпро-1” просто недооцінюють, і хлопці зможуть показати характер і пройти далі.

Новини партнерів

Комментарии: