Голкіпер “Андерлехта” може замінити Луніна в “Реалі”

Голкіпер «Андерлехта» Барт Вербрюгген один із варіантів, яким “Реал” може замінити Андрія Луніна, повідомляє Defenca Central.

Embed from Getty Images

Подальша кар’єра українця в Мадриді поки невідома, він усвідомлює, що йому потрібно конкурувати та додавати якісні хвилини гри до свого активу, щоб не побачити, як його чудовий прогноз на майбутнє застоюється.

Український голкіпер брав участь більше, ніж очікувалось у цьому сезоні через травми Куртуа. І своїми виступами в матчах, він залишив Карло Анчелотті та Луїса Льопіса задоволеними.

Проблема Андрія Луніна не має нічого спільного з його грою, оскільки реальність така, що через свою молодість він не може ще один рік перебувати в тіні Тібо Куртуа.

У “лос-бланкос” дедалі чіткіше розуміють, що українець хоче піти, щоб мати регулярні хвилини наступного сезону, і шукають йому заміну.

В офісах «Бернабеу» обробляється багато звітів від воротарів-ветеранів, інших молодших, іспанців та іноземців, але одним із найвидатніших у цьому аналізі є 20-річний голкіпер «Андерлехта» Барт Вербрюгген.

Цей голландець зростом 1,93 є дуже цікавою ставкою на майбутнє і може получити пропозицію, дуже схожу на ту, яку отримав Андрій Лунін.

У Бельгії запевняють, що за суму, близьку до 10 мільйонів євро, Барт Вербрюгген може покинути «Андерлехт» і перейти на стадіон «Сантьяго Бернабеу» в 2023-2024 роках.

Новини партнерів

Комментарии: