“Наполі” та “Мілан” зацікавлені в трансфері зірки бельгійського клубу

Віктор Боніфацій був однією із зірок «Юніон Сен-Жіллуаз» цього сезону і міг би переїхати до Італії, оскільки, «Наполі» та «Мілан» націлилися на нападника.

Embed from Getty Images

22-річний нігерійський форвард приєднався до бельгійської команди минулого літа з “Буде-Глімта” за угодою вартістю близько 2 мільйонів євро, ціна, яка виглядає вигідно, враховуючи його вибухову роботу в цьому сезоні.

Боніфацій добре проявив себе в Бельгії, забивши 14 голів і віддавши вісім результативних передач у своїх перших 39 матчах за клуб, привернувши увагу всієї Європи.

Бельгійське видання Nieewsblad повідомляє, що “Наполі” уважно досліджував Боніфація цього сезону і був вражений побаченим, тому вони зацікавлені в переході влітку.

Даніеле Лонго з Calciomercato.com розповідає, як нещодавно посередники Боніфація підтримували контакти з “Міланом”, іншою командою, яка уважно стежила за 22-річним гравцем. “Лаціо” також зацікавлений у нігерійському форварді, але зараз зосереджений на нападнику “Тігре” Матео Ретегі.

“Юніон Сен-Жиллуаз” оцінює Боніфація приблизно в 10 мільйонів євро, що робить угоду доступною для зацікавлених італійських сторін.

Новини партнерів

Комментарии: