“Барселона” – “Реал”: Анонс та прогноз матчу Кубка Іспанії

У середу, 5 квітня, відбудеться кубковий матч у відповідь між “Барселоною” і “Реалом”. Поєдинок пройде на стадіоні “Камп Ноу” у Барселоні та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

“Барселона” – “Реал”

Сьогодні 5 квітня на стадіоні “Камп Ноу” у півфінальному матчі у відповідь Кубка Іспанії зіграють “Барселона” і мадридський “Реал”. У першому матчі “Барселона” виграла з рахунком 1:0, єдиним м’ячем у матчі був автогол Мілітао в середині першого тайму. “Барселона” лідирує у чемпіонаті, випереджаючи “Реал” на 12 очок. “Реал” показав хороші результати останнім часом, здобувши три перемоги у чемпіонаті та вигравши три етапи Кубка Іспанії. Останні свої матчі клуби зіграли чудово – “Барселона” на виїзді розгромила “Ельче” з рахунком 0:4, а “Реал” розібрався з “Вальядолідом” 6:0. У каталонців також був на день відпочинку більше, ніж у мадридців.

У мадридського “Реала” не зіграє Ферлан Менді, а ось у каталонців проблеми більше – не зможуть зіграти у сьогоднішньому матчі Френкі Де Йонг, Усман Дембеле, Андреас Крістенсен та Педрі. І всі ці гравці – залізна основа.

Незважаючи на це, у майбутньому матчі експерти віддають перевагу “Барселоні”. Прогнозується результативний матч, оскільки “Реал” має активно діяти в атаці.

Перемога «Барселони» – 2.20, перемога «Реала» – 3.25, нічия – 3.40.

Прохід: «Барселони» – 1.26; «Реала» – 4.10.

Де дивитись трансляцію матчу “Барселона” – “Реал”.

Новини партнерів

Комментарии: