“Бешикташ” готує пропозицію Ель-Шаараві

“Бешикташ” зацікавлений у підписанні Стефана Ель-Шаараві після закінчення його контракту з “Ромою” влітку та підготував угоду для італійського вінгера, повідомляє detail.

Embed from Getty Images

30-річний гравець повернувся до «джаллороссі» в січні 2021 року після 18-місячного відрядження в Китайському «Шанхай Шеньхуа», уклавши з клубом контракт на два з половиною роки.

У цьому сезоні Ель-Шаараві виступав напіврегулярно під керівництвом Жозе Моурінью, забивши п’ять голів і віддавши дві гольові передачі в 31 матчі у всіх турнірах, провівши 1514 хвилин гри.

Як повідомляє Fanatik, “Бешикташ” підготував дворічний контракт для вінгера, сподіваючись переконати його в переході, якщо він не підпише нову угоду з “Ромою”.

Турецька команда була зацікавлена ​​в тому, щоб підібрати 30-річного гравця під час зимового трансферного вікна, і, як повідомляється, в останню мить підійшла до нього в середині лютого.

Ель-Шаараві, схоже, навряд чи отримає продовження контракту з “Джаллороссі”, тому влітку, ймовірно, стане вільним агентом.

Новини партнерів

Комментарии: