“Челсі” зацікавлені у Гаві

За інформацією видання AS, представники футбольного клубу “Челсі” зустрілися з агентом півзахисника “Барселони” Гаві для обговорення можливого переходу.

Embed from Getty Images

Зустріч провів спортивний директор Крістофер Вівель із агентом Іваном де ла Пеною у Мадриді кілька тижнів тому. Джерело повідомляє, що переговори пройшли позитивно, і найближчим часом призначено нову зустріч для переговорів.

Незважаючи на те, що Гаві підписав контракт із “Барселоною” до 2026 року, клуб зазнає труднощів із його реєстрацією в заявку першої команди через ліміт зарплат. Якщо проблема не буде вирішена, Гаві може стати вільним агентом влітку. Сам футболіст, за даними джерела, не бажає залишати “Барселону”, але розчарований ситуацією і хоче, щоб керівництво клубу активніше вирішувало проблему.

“Челсі” планує зробити Гаві привабливою пропозицією з великим підписним бонусом. Крім того, важливим фактором може стати призначення головним тренером Луїса Енріке, з яким Гаві працював у збірній Іспанії. У поточному сезоні футболіст провів 40 матчів і набрав 2 голи та 6 асистів.

Новини партнерів

Комментарии: