Анонс матчів 1/4 фіналу Ліги Європи

Сьогодні, 20 квітня, пройдуть матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА за вихід у півфінал турніру. Ми пропонуємо анонс цікавих матчів та інформацію про те, де українські вболівальники зможуть їх переглянути.

Фото – “ratingbet.com”

“Севілья” – “Манчестер Юнайтед”

У рамках чвертьфіналу Ліги Європи “Севілья” та “Манчестер Юнайтед” зіграють на полі “Севільї” 20 квітня о 22:00 за київським часом. “Севілья” посідає 13 місце у своєму чемпіонаті і має проблеми з обороною, пропустивши вже 44 м’ячі у Прімері. В останньому матчі команда здобула перемогу над “Валенсією” з рахунком 0:2. У першій грі “Севілья” досягла нічиєї на виїзді з рахунком 2:2, хоча обидва голи у ворота “Манчестер Юнайтед” були незвичайними. Експерти вважають, що “Севілья” зіграє атакувальну гру та має всі шанси вийти у півфінал.

У свою чергу “Манчестер Юнайтед” бореться за третє місце в АПЛ. Команда має проблеми з обороною, пропустивши 37 м’ячів у 30 матчах. В останньому матчі “Манчестер Юнайтед” переміг “Ноттінгем Форест” на виїзді з рахунком 0:2. У цьому матчі “Манчестер Юнайтед” не матиме деяких гравців, включаючи Маркуса Решфорда та Марселя Забітцера.

Букмекери надають перевагу “Манчестер Юнайтед” з коефіцієнтом 2.10 на перемогу, на перемогу “Севільї” ставлять коефіцієнт 3.40, а нічия оцінюється в 3.60. “Манчестер Юнайтед” прагнутиме довести, що нічия у першій грі була випадковістю.

Розклад усієї матчів 1/4 Ліги Європи:

  • Рома 22:00 Фейєнорд. Megogo Футбол 3
  • Уніон Сент-Жилуаз 22:00 Байєр. Megogo Футбол 4
  • Севілья 22:00 Манчестер Юнайтед. Телеканал Megogo Футбол 1
  • Спортинг Лісабон 22:00 Ювентус. Megogo Футбол 2

Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті.

Новини партнерів

Комментарии: