“Астон Вілла” хоче підписати зірковий дует з “Ман Сіті”

“Астон Вілла” провела внутрішні дискусії щодо приголомшливої ​​подвійної пропозиції зірок “Ман Сіті” Кайла Вокера та Калвіна Філліпса в літнє вікно, повідомляє Football Insider .

Embed from Getty Images

Джерело зазначає, що “Сіті” може спокуситися пропозицією 55 мільйонів фунтів стерлінгів за англійський дует.

27-річний Філліпс і 32-річний Уокер є одними з головних літніх цілей “Астон Вілли”, оскільки Унаї Емері прагне посилити позицію правого захисника та центр півзахисту.

Раніше Вокер виступав за “Віллу” на правах оренди в сезоні 2010-11 і міг залишити “Манчестер Сіті” влітку після того, як втратив місце в команді Пепа Гвардіоли.

Тим часом “Вілла” також може завершити перехід Філліпса, оскільки Емері прагне додати підписання першокласного гравця, здатного керувати півзахистом.

Вокер, у якого в червні 2024 року закінчився контракт з «Ман Сіті», провів 26 матчів у всіх турнірах цього сезону, починаючи приблизно з половини ігор «Сіті».

Тим часом, Філліпс серйозно боровся, щоб справити враження у футболці «Сіті» з моменту приєднання до клубу за 42 мільйони фунтів стерлінгів минулого літа — вийов лише двічі в старті та зіграв у футбол 390 хвилин.

Новини партнерів

Комментарии: