Кімміх може перейти до “Барселони”

Півзахисник Йозуа Кімміх активно розмірковує про можливість залишити футбольний клуб “Баварія” у наступне літнє трансферне вікно, повідомляє Mundo Deportivo. 28-річний німець зацікавлений у перспективному проекті, який пропонує Хаві, який нині тренує “Барселону”.

Embed from Getty Images

Кімміх не відкидає можливості продовжити свою кар’єру за межами Бундесліги. Цьогорічний сезон виявився для нього складним, тому що в “Баварії” погода в команді бажає кращого, гравці розділилися на кілька груп. Крім того, півзахисник не погоджується з рішенням керівництва про звільнення Юліана Нагельсманна.

Кімміху подобається проект, який Хаві здійснює у “Барселоні”. У каталонському клубі грає його колишній партнер по команді Роберт Левандовський, а також його близький друг Марк-Андре тер Стеген.

Барселона вважає, що зможе підписати Кімміха за суму, нижчу за його ринкову вартість, оскільки вони не задоволені вимогами “Реал Сосьєдада” щодо Мартіна Субіменді. Очікується, що німець стане заміною Серджі Бускетсу, який планує залишити “Барселону” наприкінці сезону.

Портал Transfermarkt оцінює вартість гравця у 80 мільйонів євро. Його контракт із “Баварією” спливає влітку 2025 року. Цього сезону Кімміх забив 7 голів і віддав 11 гольових передач у 45 матчах.

Новини партнерів

Комментарии: