Анонс фінального матчу Ліги Конференцій “Фіорентина” – “Вест Хем”. 07.06.2023

Сьогодні, 07 червня о 22:00 відбудеться фінал Ліги Конференцій, в якому змагатимуться італійська “Фіорентина” та англійський “Вест Хем”.

Фото – “ratingbet.com”

Фінальний матч Ліги конференцій відбудеться між італійською командою “Фіорентина” та англійською командою “Вест Хем”. Матч запланований на сьогодні, 7 червня, з початком о 22:00 за київським часом.

“Фіорентина”

“Фіорентина” здолала шлях до фіналу Ліги конференцій, починаючи з ранньої стадії плей-офф. У стиковому раунді “фіалки” впевнено перемогли португальську команду “Брага” (4:0, 3:2), а потім також обіграли турецьку команду “Сівасспор” (1:0, 4:1).

У чвертьфіналі Ліги конференцій італійська команда зіштовхнулася із опором польського клубу “Лех”, проте футболісти під керівництвом Вінченцо Італіяно вибили суперника з турніру (4:1, 2:3).

У півфіналі “Фіорентина” змогла зламати протистояння з “Базелем”. Після поразки в першому матчі, команда змогла змінити хід гри у зустрічі у відповідь (1:2, 3:1).

В італійському чемпіонаті “Фіорентина” посіла восьме місце, набравши 56 очок. Команда відстала від зони єврокубків на 6 балів. Таким чином, перемога в Лізі конференцій стала останнім шансом для італійської команди пробитися до єврокубків наступного сезону.

В останньому матчі Серії А “Фіорентина” здобула перемогу над “Сассуоло” у гостьовому поєдинку (3:1). Попередні результати команди включають перемоги над “Ромою” (2:1) та “Удінезе” (2:0), нічию з “Торіно” (1:1) та поразку від чемпіона “Наполі” (0:1).

“Вест Хем”

У розіграші плей-офф Ліги конференцій “Вест Хем” обійшов стадію 1/16 фіналу. Англійська команда розпочала свій шлях із 1/8 фіналу єврокубку, де вона успішно переграла кіпрську команду “АЕК” з Ларнаки (2:0, 4:0), а потім здолала “Гент” (1:1, 4:1).

У півфіналі лондонський клуб зумів подолати опір нідерландського “АЗ” (2:1, 1:0) та отримав можливість зіграти у Лізі Європи.

В англійській прем’єр-лізі “Вест Хем” посів 14 місце. В останньому турі “молотобійці” зазнали невдачі проти “лисиць” з “Лестера” (1:2).

Попередні результати команди включають перемоги над “Лідсом” (3:1) та “Манчестер Юнайтед” (1:0), а також поразка від “Брентфорда” (0:2).

У цьому матчі гості “Вест Хем” вважаються невеликими фаворитами. Ставка на перемогу “Фіорентини” оцінюється коефіцієнтом 2.76, на нічию – 3.18, а на перемогу “Вест Хема” – 2.66.

Де дивитись фінальний матч Ліги Конференцій “Фіорентина” – “Вест Хем”. 07.06.2023

Новини партнерів

Комментарии: