“Мілан” продовжує працювати над трансфером Пулішича

Незважаючи на несподіване звільнення Паоло Мальдіні, трансферні плани “Мілана” не змінилися, і клуб наполегливо працює над угодою для Крістіана Пулішича з “Челсі”.

Embed from Getty Images

Колишній захисник, який зіграв вирішальну роль у поверненні клубу на вищий рівень Серії А, був звільнений власником Джеррі Кардинале в понеділок після короткої наради. Ця ситуація призвела до хаосу в клубі та засмутила багатьох гравців і персонал.

Останні повідомлення ЗМІ свідчать про те, що “Мілан” планує витратити лише близько 35 мільйонів євро в наступне літнє трансферне вікно, а також будь-які гроші, зароблені від продажу гравців, що змушує їх ретельно вибирати свої цілі в найближчі тижні.

Як повідомляє Даніеле Лонго з Calciomercato.com, «Мілан» уже кілька місяців хоче підібрати Пулішича і все ще прагне підписати американського вінгера, незважаючи на відхід Мальдіні та Массари.

«Россонері» також стежили за Райсом Нельсоном з “Арсеналу”, але відійшли після того, як 23-річний гравець вирішив підписати нову чотирирічну угоду з командою з північного Лондона. 

Новини партнерів

Комментарии: