Лаутаро Мартінес дав інтерв’ю перед фіналом Ліги Чемпіонів

Лаутаро Мартінес висловив свої думки про те, як «Інтер» має грати, щоб виграти у фіналі Ліги чемпіонів.

Embed from Getty Images

Нападник із Мілана поділився своєю думкою перед вирішальним матчем проти «Манчестер Сіті», який відбудеться сьогодні у Стамбулі.

«Фінал Ліги чемпіонів та фінал чемпіонату світу – це два найзначніші матчі у світі футболу. Незважаючи на різні футболки, емоції залишаються тими самими. Ми тут завдяки нашим зусиллям. Команда виконала чудову роботу. Зараз найголовніше – досягти поставленої мети. Ми знаходимося всього за один крок від неї.

Ми знаємо, що «Манчестер Сіті» – серйозний суперник. Вони мають багато талановитих гравців, і як команда вони діють злагоджено. Ми добре підготувалися до цього матчу, і тепер настав час показати це на полі.

Цей сезон перевершив усі мої очікування. Я дуже щасливий. Сподіваюся, що ми зможемо закінчити його на високій ноті.

Ми потрапили до складної групи, але впоралися зі своїм завданням на відмінно. Завдяки нашим зусиллям та праці ми досягли фіналу. Я відчуваю відповідальність і прагну навчатися щодня. Ми всі готові.

Ми віримо, що ми здатні повернути трофей до Мілана (останнього разу «Інтер» вигравав Лігу чемпіонів у 2010 році). Це наша мрія. Велика та грандіозна мрія. Ми витратили багато зусиль, щоб дістатися до цього моменту, і тепер ми крокуємо від нашої мети.

Нам потрібно повністю викластися. Завтра нам потрібно показати характер, грати з повним ентузіазмом та виявити волю до перемоги, щоб здобути цей трофей», – сказав Лаутаро.

Новини партнерів

Комментарии: