Збірна Німеччини – збірна України. Анонс товариського матчу. 12.06.2023

Сьогодні, 12 червня о 19:00 відбудеться товариський матч, у якому змагатимуться збірна Німеччини зі збірною України.

Embed from Getty Images

Німеччина та Україна проведуть товариський матч на стадіоні “Везерштадіон” у Бремені, Німеччина. Початок о 19:00 за київським часом.

Німеччина


Німецька команда завжди сильна та амбітна. Їхній склад зазвичай наповнений кваліфікованими гравцями.

Однак у контрольних матчах “бундестим” не завжди показує стабільність. Вони можуть як продемонструвати свою силу, так і несподівано зазнати поразки. У своєму останньому матчі команда зазнала невдачі, поступившись бельгійцям з рахунком 2:3.

До цього вони перемогли збірну Перу із рахунком 2:0. Проте, команда ще не повністю відновилася після невдалого виступу на останньому чемпіонаті світу.

Німеччина безперечно активно атакуватиме. Будь-яке комбінування складу “бундестіму” виглядає загрозливо.

Україна


Сергію Реброву нелегко. Починати свою тренерську кар’єру з матчу проти такого складного суперника – тяжке випробування.

Склад української команди можна вважати оптимальним. Проте їм дуже важко змагатися з німцями. У їхньому останньому матчі “жовто-сині” зазнали поразки від Англії з рахунком 2:0. Ця поразка була очікуваною з огляду на події на полі.

Слід зазначити Артема Довбика у складі команди. Форвард “Дніпра-1” став найкращим бомбардиром в УПЛ.

Немає сумнівів, що у цій зустрічі гості не просто захищатимуться. Україна намагатиметься створити проблеми такому авторитетному супернику.

Прогноз


У цьому матчі фаворитом вважається номінальна господарка поля – Німеччина, для якої пропонується коефіцієнт 1:30 на перемогу.

Коефіцієнт на перемогу України складає 9.50, а на нічию – 5.25. Німеччина виглядає більш стабільною командою, ніж їх суперник, але “жовто-сині” мають гарну оборону.

Новини партнерів

Комментарии: