Анонс матчу Північна Македонія – Україна. Євро-2024. Відбірковий матч. 16.06.2023

Україна зароблятиме свої перші очки у відбірному турнірі до Євро-2024. У 3-му турі групи З кваліфікації Євро-2024 відбудеться матч між збірними Північної Македонії та України. Він запланований на 16 червня о 21:45 за київським часом.

Фото – “ratingbet.com”

Північна Македонія

Команда вже заробила очки, оскільки раніше перемогла Мальту з рахунком 2:1. У таблиці македонці займають 3 місце з 3 балами, маючи однакову кількість очок з італійцями, які займають 2 місце, але зіграли на одну гру більше. Таким чином, у разі перемоги команда може зайняти місце в топ-2. Після перемоги над Мальтою збірна Північної Македонії провела товариський матч із командою Фарерських островів, який вони виграли з рахунком 1:0. Перед початком кваліфікації господарі посіли третє місце у Лізі націй С, завершивши турнір із 3 поразками у 6 матчах.

Україна

Збірна України в першому турі зустрілася з головним фаворитом – збірною Англії і зазнала поразки з рахунком 0:2. В даний час “жовто-сині” посідають 4 місце з 5 можливих. 12 червня українці провели товариський матч із збірною Німеччини, який закінчився результативною нічиєю з рахунком 3:3. При цьому гості вели з рахунком 3:1, але втратили перевагу наприкінці матчу. У Лізі націй, що закінчилася, Україна виступала в лізі В, де посіла 2-е місце у своїй групі з 11 очками, поступившись Шотландії всього на 2 пункти і путівку в лігу А. Проте, за статистикою, виступ української збірної був досить непоганим – 3 перемоги, 2 нічиї та 1 поразка. Також варто нагадати, що Україна була дуже близькою до того, щоб пробитися на чемпіонат світу в Катарі, але через поразку від Уельсу з рахунком 0:1 не змогла виграти путівку на турнір.

Прогноз

Ставки на основні результати матчу приймаються з коефіцієнтами 3.95 та 2.00 відповідно. Ставка на нічию має коефіцієнт 3.50. Якщо порівнювати шанси обох команд, то українці виглядають краще. Вони гідно виступили у Лізі націй, причому на рівень вищий. Вони також провели дуже бойовий матч із Німеччиною. Північна Македонія не може похвалитися впевненими результатами – вузька перемога над Мальтою та мінімальна перемога над Фарерськими островами. Крім того, їхній виступ у Лізі націй був вкрай невдалим. Україна вже обігравала Північну Македонію у трьох попередніх матчах Євро, і вони зможуть це зробити і зараз.

Прогноз – впевнена перемога України.

Новини партнерів

Комментарии: