Мінімальна перемога у тіснійній грі. Україна 1:0 Мальта

Сьогодні збірна України провела заключний матч у червневому зборі. Команда Реброва мінімально перемогла збірну Мальти з рахунком 1:0.

Україна 1:0 Мальта

Гол: Циганков (пен) 72′.

Попередження: Ванат 43′, Борг Стів 51′, Маліновський 56′, Борг Жан 70′.

Embed from Getty Images

Перший тайм для підопічних Реброва був доволі сухим. Мальтійці грали досить закрито, українці подекуди давали супернику бити по воротах, та як такої небезпеки це не становило. Відзначити можна у дуель Владислава Ваната із Стівом Боргом та Миколу Матвієнка, який зовсім не увійшов у гру.

По перерві наша збірна більш активізувалася та почала активніше провіряти голкіпера суперників, який вимушено вийшов на заміну. У одному з епізодів Тарас Степаненко влучив у руку гравцю Мальти, арбітр переглянув ВАР і призначив 11-метровий удар. Андрій Ярмоленко підійшов до м’яча та пробив на силу, влучивши в поперечену.

Пізніше той же Ярмоленко зумів заробити ще одне пенальті. Віталій Буяльський скидав м’яч під удар нашому капітану, Андрій замахом приберав суперника, а той у підткаті зачепив його. Другий 11-метровий взявся бити Віктор Циганков. Вінгер “Жирони” спокійно розвів по кутах голкіпера, тим самим закріпив рахунок матчу.

Збірна України наразі посідає друге місце у групі С з 6-ма очками. Англійці лідирують в цій групі з 9-ма очками, треті – Італійці, четверті – Македонці, у обидвох по 3 пункти, але на одну гру менше.

Новини партнерів

Комментарии: