Трансфер Фабіньо може зірватися. Проблема вже не в собаках

Трансфер Фабіньо в саудівський клуб “Аль-Іттіхад” наражається на ризик скасування, але причина не пов’язана з собаками.

Embed from Getty Images

За інформацією The Athletic, виникла затримка в переговорах, через що півзахисник може залишитися в “Ліверпулі”. Клуб “Аль-Іттіхад” передбачав заплатити 40 мільйонів фунтів за бразильського гравця.

Усі сторони продовжують зусилля для закриття угоди і переговори тривають. Бажання “Аль-Іттіхада” придбати Фабіньо не слабшає. Однак процес затягнувся і через це бразильський гравець планує відновити підготовку до сезону з “Ліверпулем” у середу.

Через переговори з “Аль-Іттіхадом” Фабіньо не брав участі в передсезонному зборі в Німеччині, який команда завершила вчора. Він приєднається до партнерів по команді завтра, якщо до цього часу угоди не буде досягнуто. Є ще можливість успішно завершити переговори.

Раніше з’явилася інформація про те, що можливий зрив трансферу Фабіньо пов’язаний із французькими бульдогами, оскільки ця порода вважається небезпечною в Саудівській Аравії, і в’їжджати в країну із собаками такої породи заборонено. Однак, згідно з The Athletic, можливий зрив трансферу Фабіньо не має жодного відношення до французьких бульдогів.

Новини партнерів

Комментарии: