Чигринський погодився перейти до “Шахтаря” Донецьк

Дмитро Чигринський погодився перейти до «Шахтаря» («ТаТоТак») за трансферною пропозицією, яку було запропоновано захиснику команди «Іонікос». Це рішення є ідеєю директора з футболу «Шахтаря» Даріо Срни. Хорват уже провів попередні переговори з 36-річним українцем та отримав його згоду на перехід.

Фото: xsport.ua

Для реалізації цього трансферу донецький клуб має досягти угоди з керівництвом грецької команди, в якій грав Чигринський.

Таке рішення пов’язане із травмою центрального захисника «Шахтаря», Валерія Бондаря. Менеджмент клубу вважає, що досвідчений гравець, який звик до умов українського футболу, буде необхідний для групового етапу Ліги чемпіонів та складних матчів УПЛ, незважаючи на підписання Става Лемкіна.

Минулого сезону Чигринський провів 26 матчів за «Іонікос», у яких забив 1 гол. Він також наголошував, що є вільним агентом.

Чигринський вже раніше грав за «Шахтар» у період з 2002 по 2009 рік та з 2010 по 2015 рік, разом із командою виграв Кубок УЄФА, 5 чемпіонатів України, 4 Кубки та 1 Суперкубок України.

Новини партнерів

Комментарии: