Паулу Фонсека закликав “Бенфіку” та “Брагу” не продавати гравців в росію

Екснаставник “Шахтаря” Паулу Фонсека виступив з потужною заявою, де закликав португальські клуби не домовлятися з російськими командами:

Embed from Getty Images

“Протягом цього тижня я читав, що Бенфіка і моя Брага розглядають можливість продажу Чикінью та Тормени російським клубам. Бенфіка, яка з початку війни зразково проводила кампанію з допомоги Україні. Моя Брага, яку очолюють чуйні люди з великими серцями. Я не хочу в це вірити. Я відмовляюся це робити.

Два тижні тому російський клуб намагався купити лівого захисника Сассуоло – Рожеріу. Італійський клуб відмовився від перемовин через етичні питання, пов’язані з війною.

Закликаю Бенфіку та Брагу взяти приклад з італійського клубу. Я знаю, що час йде, і люди у своїх домівках більше не слухають новини, пов’язані з війною в Україні. Проте щодня росія продовжує вбивати людей і, насамперед, невинних дітей, когось із них, можливо, вдома під час перегляду футбольного матчу.

Я знаю одне. Якщо Бенфіка і моя Брага укладуть угоди з російськими клубами, ці гроші капатимуть разом з кров’ю дітей, які щодня гинуть в Україні. І багато хто з цих дітей любив футбол”, – написав Фонсека в Twitter.

Цим дописом Паулу показав свідомість нормальної людини в сучасному світі. Дякуємо за позицію Містере!

Новини партнерів

Комментарии: