Емре Джан висловився про відхід Беллінгема з клубу

Джан висловив думку про ситуацію з відходом Беллінгема з “Борусії”.

Embed from Getty Images

Джан зазначив, що у “Боруссії” немає пригніченості після рішення Беллінгема покинути команду. Він критично висловився про свого колишнього партнера по команді. Емре Джан, який грає на позиції опорного півзахисника, дав коментар з приводу відходу півзахисника Джуда Беллінгема зі складу:

“Я впевнений, що будь-який тренер був би радий мати Беллінгема у своїй команді. Водночас варто зазначити, що у роздягальні могли б виникнути деякі труднощі.

Джуд був третім капітаном у нашій команді, але у 19 років йому було складно нести на собі таку відповідальність. Він демонстрував свою чудовість перед іншими, проте не завжди міг підтвердити це на полі. Його ігрова майстерність йшла попереду, але команда цього не відчувала. Його виступ під час нашого вибуття з Ліги чемпіонів був незадовільним.

Якось я взяв його убік і пояснив, що його ставлення до командних товаришів було неприйнятним. Якби він був досвідченим гравцем із вражаючими досягненнями, це могло б бути виправданим. Але для такого молодого гравця без значного досвіду така поведінка не могла викликати бажаної реакції.

Його догляд створює простір зростання інших гравців. Звичайно, “Дортмунд” став трохи слабшим без нього, але в роздягальні немає почуття засмучення після його відходу”, – поділився Джан.

Новини партнерів

Комментарии: