Анонс матчу “Славія” – “Зоря”. Кваліфікація Ліги Європи 24.08.2023

Футбольна команда “Славія” проведе свій матч на домашньому полі проти української команди “Зоря” у заключному етапі кваліфікації Ліги Європи. Змагання заплановане на 24 серпня, початок гри призначено на 20:00 за київським часом.

Фото: “ratingbet”

“Славія”
“Славія” володіє Кубком Чехії та подолала перші два етапи відбіркових ігор європейських кубків, що дало їй перепустку до третього раунду кваліфікації Ліги Європи. На цій стадії “Славія” перемогла український клуб “Дніпро-1” (3:0 – на домашньому полі та 1:1 – у гостях). Команда з Праги не програє вже 15 матчів: 13 перемог та 2 нічиї. Востаннє “Славія” поступилася “Спартаку” (2:3) 13 травня у чемпіонаті Чехії. Розпочався новий сезон чемпіонату Чехії. “Славія” лідирує, вигравши всі 5 матчів та набравши 15 очок.

Зоря”
“Зоря” слабко розпочала чемпіонат України. У чотирьох турах луганська команда набрала 4 очки та посідає 10-е місце. У четвертому турі української ліги “Зоря” зіграла внічию з “Олександрією” (0:0). У європейських кубках “Зоря” тільки починає свій шлях, пройшовши перші три раунди кваліфікації. Влітку “Зоря” провела п’ять товариських матчів: 3 перемоги та 2 поразки. Команда поступилася “Мотору” з Любліна (1:3) та “Ружомбероку” (1:2), але перемогла “Михайловець” (2:1), “Сталь Мелець” (1:0) та “Р.Жешув” (4 :2).

Прогноз та ставка
У цій зустрічі лідерами є господарі. Ставка на перемогу команди “Славія” оцінюється в коефіцієнті 1.23, на нічию – 6.55. Ставка на перемогу “Зорі” має коефіцієнт 11.00. Прогноз: Це цікаве суперництво двох команд, в рамках якого можна очікувати видовищну та результативну гру із забитими голами.

Новини партнерів

Комментарии: