Дніпро сьогодні червоний! Вдев’ятьох “Дніпро-1” зіграв внічию з “Спартаком” Трнавою

Сьогодні “Дніпро-1” зустрічався з “Спартаком” Тарнавою у рамках плей-офф раунду кваліфікації Ліги конференцій. Вдев’ятьох дніпряни змогли не програти та зіграли внічию 1:1.

Фото: scdnipro1

“Спартак” 1:1 “Дніпро-1”

Голи: Офорі 55′, — Піхальонок (пен) 67′.

Попередження: Даніель 13′, Буката 45+6′, Офорі 53′, Осені 59′, — Сваток 45+6′, Рубчинський 45+8′, Когут 74′, Кінарейкін 90+9′.

Вилучення: Сарапій 5′, Когут 89′.

Вже на 5-ій хвилині матчу Едуард Сарапій залишив свою команду вменшості, здійснивши фол останньої надії. Після вилучення “Дніпро-1” намагався акуратно продовжувати матч. Жодна із команд не хотіла контролювати гру, тобто грати першим номером.

“Спартак” намагався грати як і у попередньому матчі кваліфікації проти “Леха” – подачами, але український клуб перекреслював їхні старання.

Рахунок у матчі був відкритий у другому таймі. Офорі вразив ворота Кінарейкіна з допомогою рекошету. Та вже через кілька хвилин дніпряни заробили пенальті, який вдало реалізував Олександр Піхальонок.

Все ж, спокійно “Дніпро-1” дограти матч не міг. Наприкінці матчу Ігор Когут отримав другу жовту картку за грубий підкати, залишивши свою команду вдев’ятьох. Але рахунок у матчі так і залишився незмінним.

Новини партнерів

Комментарии: