Звягель офіційно оголосив про звільнення Максимова в “Дніпро-1”

Звягель офіційно оголосив про перехід Юрія Максимова до складу “Дніпро-1”.

Фото: ФК Звягель

Тренер залишить команду після матчу із ФК “ЮКСА”. Сьогоднішня гра проти лідера Другої ліги, ФК “ЮКСА” стане останньою для Юрія Максимова в ролі головного тренера “Звягеля”. 54-річний фахівець продовжить свою роботу у “Дніпрі-1”.

Разом із Максимовим у дніпровський клуб перейде його тренерський штаб, включаючи Сергія Ревута, Миколу Медіна та Миколу Іщенка.

“Максимов отримав пропозицію від “Дніпра-1”, який представляє Україну на міжнародній арені і є віце-чемпіоном України. Цей клуб також має гравців національної збірної. Як я казав, представляючи Юрія Вільовича перед гравцями “Звягеля”, цей тренер був би корисним у будь-якій команді Прем’єр-ліги.

Хоча для нашого клубу це велика втрата, сьогоднішній день радісний для Максимова та нового етапу у його багатій тренерській кар’єрі. Я впевнений, що він посилить дніпровський клуб. Від імені нашої команди, хочу висловити подяку Юрію Максимову за його визначну роботу та неоціненний внесок у розвиток футболу у Звягелі”, – поділився президент “Звягеля” Дмитро Костюк.

Матч 7-го туру між “ЮКСА” та “Звягелем” розпочнеться о 15:00.

Новини партнерів

Комментарии: