Максим Калініченко міг очолити “Дніпро-1”

Журналіст поділився інформацією про те, як клуб “Дніпро-1” шукав заміну Олександру Кучеру і в результаті цього пошуку команду очолив Юрій Максимов.

Фото: twitter

Футбольний журналіст та співведучий програми “ТаТоТаке” Михайло Співаковський розповів, які критерії використовував “Дніпро-1” при виборі заміни для Кучера і кого вони розглядали як кандидати.

“Коли іноземних гравців було виключено з розгляду, постало питання про вибір українського футболіста. Керівництво “Дніпра-1” дотримується певних принципів, пов’язаних із традиціями дніпровського футболу.

Розпочався пошук серед місцевих талантів. Першим кандидатом був Михайленко. Судячи з моєї інформації, він серйозно розмірковував про це протягом кількох днів, але зрештою вирішив залишитись у “Пафосі”.

Коли Михайленко відмовився, виникла ще одна пропозиція від місцевих гравців. Я навіть чув, що серед кандидатів був Максим Калініченко. Пізніше виникла ідея з Юрієм Максимовим.

За моєю інформацією, переговори з Максимовим пройшли дуже швидко. Максимов – це людина, яка готова працювати в будь-яких умовах і в нормальній команді”, – сказав Співаковський.

Новини партнерів

Комментарии: