“Шахтар” діставався понад 8 годин до місця проведення свого першого матчу у групі ЛЧ

“Шахтар” витратив понад вісім годин на подорож до місця проведення свого першого матчу групового етапу Ліги чемпіонів у Гамбурзі, яке розпочалося у неділю у першій половині дня.

Фото:  Аліна Єрофєєва, UA-Футбол

Делегація клубу, журналістів та клубних медіа дісталася Гамбурга після стомливої подорожі. Автобус із футболістами прибув трохи раніше, ніж делегація журналістів, і у підсумку всі разом приземлилися о 21:07 за київським часом, що склало вісім з половиною годин у дорозі.

Клуб заздалегідь розумів, що подорож буде довгою, тож вирушив на матч за два дні до його проведення. План на понеділок, вісімнадцяте вересня, включає медіаактивності після ночі в Гамбурзі, а сам матч запланований на пізній вечір 19 вересня. Це означає, що у команди буде повноцінних два дні на відпочинок та підготовку.

Передматчева прес-конференція тренера “Порту” Сержіу Консейсау та одного з гравців команди відбудеться о 19:45 (20:45 за київським часом), а передматчева прес-конференція Патріка ван Леувена та одного з гравців “Шахтаря” пройде о 17:30 ( 18:30 за київським часом). Слідкуйте за оновленнями.

Новини партнерів

Комментарии: