Анонс та прогноз матчу “Шахтар” – “Порту”. 19.09.2023

“Шахтар” проведе матч проти “Порту” у стартовому турі групового етапу Ліги чемпіонів, матч відбудеться 19 вересня о 22:00.

Фото: ratingbet

“Шахтар”

Гірникам складно боротиметься за вихід із групи “Шахтар” часто грає у Лізі Чемпіонів, але зараз клубу складно через війну в Україні, тому доводиться проводити домашні єврокубкові зустрічі на чужих стадіонах. «Гірники» лідирують цього сезону УПЛ, випереджаючи на три очки найближчого конкурента. В останньому турі вдалося обіграти “Оболонь” – 1:0, нагадаємо, всі матчі чемпіонату проходять без уболівальників. Троє гравців не вийдуть на поле через пошкодження.

“Порту”

«Дракони» почуваються затишно в Лізі Чемпіонів, для португальського гранда вихід з такої групи завдання-мінімум. Об’єктивно, у квартеті сильніша тільки “Барса”, а “Шахтар” і “Антверпен” можна й треба оминати. Порту зараз у хорошій формі, про це свідчать 13 очок у п’яти іграх чемпіонату, що дозволяє ділити лідерство зі “Спортінгом”. В останньому турі вдалося обіграти у гостях “Ештрелу” з рахунком 1:0. Шестеро футболістів із різних причин пропустять цю зустріч.

Особисті зустрічі

Суперники двічі перетиналися у груповому раунді Ліги Чемпіонів, у сезоні 2011/2012, в обох зустрічах святкував “Порту”, а у 2014/15 було зафіксовано дві нічиї.

Прогноз на матч

«Гірники» лише формальні господарі цього протистояння, оскільки битва пройде на стадіоні у Гамбурзі. “Порту” котирується фаворитом, насамперед через стабільність у команді та країні загалом, у “Шахтаря” подібної розкоші зараз немає. Гості будуть ближчими до успіху, хоча при цьому ризикнемо поставити на обмін забитими м’ячами.

Новини партнерів

Комментарии: