Судаков: Не мав пропозицій від “Ювентуса” щодо трансферу

Георгій Судаков повідомив в інтерв’ю Tribuna.com, що, незважаючи на чутки про інтерес “Ювентуса”, не мав жодних офіційних підтверджень, заяв чи пропозицій щодо можливого трансферу.

Embed from Getty Images

На питання про те, чому він не виявляє інтерес до інших клубів через соціальні мережі, підписки тощо, Судаков відповів, що це не його стиль. Він ставиться до соцмереж нормально і може використовувати їх для розваги, але не робить серйозних кроків у напрямку інших клубів. Він наголосив, що рішення про перехід залежить від тренера та клубу, які бачать його у своїй команді.

Він також підкреслив, що не хотів би переходити до іншого клубу лише через гроші чи інші фактори, не враховуючи свої сімейні та фінансові обставини. Його бажання грати у певній команді залежатиме від того, як він буде оцінений та сприйнятий цією командою.

Щодо інтересу з боку спортивного директора “Ювентуса” Клаудіо Джунтолі, Судаков сказав, що чув про це, але не мав жодних конкретних пропозицій чи заяв. В даний час він зосереджується на грі за “Шахтар” і має довгостроковий контракт із клубом, тому не може думати про інші команди.

Новини партнерів

Комментарии: