Анонс та прогноз матчу Ліги Конференцій “Зоря” – “Гент”. 21.09.2023

У четвер, 21 вересня, “Зоря” з Луганська зіграє проти бельгійської команди “Гент” у рамках матчу першого туру групового етапу Ліги конференцій у групі B. Матч розпочнеться о 22:00.

Фото: “ratingbet”

“Зоря”


“Зоря” потрапила до єврокубків як бронзова призерка чемпіонату України. Початковий етап участі у Лізі Європи для луганської команди розпочався із четвертого відбіркового раунду. На цій стадії “Зоря” змагалася з командою “Славія” із Праги. Хоча “Зоря” була близька до того, щоб зробити камбек, їй не вистачило ще одного забитого гола (2:1 – перемога вдома та 0:2 – поразка у гостях). Після цієї поразки футболісти “Зорі” перейшли в основну сітку Ліги конференцій, де зіграють в одній групі з бельгійським “Гентом”, ісландською командою “Брейдаблік” та ізраїльською командою “Маккабі” Тель-Авів.

Слід зазначити, що “Зоря” знаходиться в зоні вильоту в чемпіонаті України, посідаючи 13-те місце з 5 очками. Порівняно з лідером УПЛ – донецьким “Шахтарем”, який має 17 балів, “Зоря” має велике відставання.

“Гент”


“Гент” є п’ятим клубом бельгійського чемпіонату і розпочав свій виступ у Лізі конференцій – третьому за значимістю турнірі УЄФА. У кваліфікації “Гент” успішно впорався із суперниками, включаючи словацьку “Жилину” та польський колектив “Погонь Щецин”, а також кіпрський АПОЕЛ.

У чемпіонаті Бельгії “Гент” показує хороші результати та посідає перше місце у турнірній таблиці учасників групового етапу Ліги конференцій.

Прогноз та ставка


Згідно з прогнозом, у цьому матчі перевага надається “Генту”. Коефіцієнт на перемогу “Зорі” складає 7.01, на нічию – 4.70, а на перемогу “Гента” – 1.43. “Зоря” швидше за все не переможе, але може набрати очки, оскільки оборона української команди є порівняно надійною. Тому ставка на фору “Зорі” (+1) з коефіцієнтом 2.23 може бути розумним варіантом.

Новини партнерів

Комментарии: