Лідер “Реалу” ризикує пропустити мадридське дербі

“Реал” Мадрид занепокоївся, оскільки півзахисник Джуд Беллінгем був змушений покинути сьогоднішнє тренування достроково через скарги на шлунок, повідомляє GOAL. Зростають сумніви щодо готовності Беллінгема взяти участь у майбутньому дербі проти міжміського суперника “Атлетіко” Мадрид.

Embed from Getty Images

Беллінгем, високорейтинговий гравець збірної Англії, зробив видатний старт у своїй кар’єрі в “Реалі” після його літнього трансферу з “Боруссії Дортмунд” за 103 мільйони євро. Він був ключовою фігурою в півзахисті «бланкос», забив шість голів і віддав одну результативну передачу в 6 матчах цього сезону.

Потенційна відсутність Беллінгема через передчасну хворобу є значною невдачею для тренера Карло Анчелотті, оскільки вони готуються зустрітися з “Атлетіко” Мадрид на “Ванда Метрополітано” в неділю. Втрата гравця рівня Беллінгема може порушити баланс команди та плани на важливе дербі.

Звіти свідчать про те, що 20-річний півзахисник мав справу зі скаргами на шлунок під час тренування, хоча залишається незрозумілим, чи проблема пов’язана з хворобою чи це проблема з м’язами. 

Повідомляється, що медичний персонал мадридського “Реала” оптимістично налаштований, що Беллінгем встигне відновитися до матчу Ла Ліги, який відбудеться цими вихідними, але остаточних вердиктів ще немає.

Новини партнерів

Комментарии: