Анчелотті: Я готовий взяти на себе відповідальність за поразку

Анчелотті підкреслив, що коли команда не відповідає моїм очікуванням, це йде на моїй совісті.

Embed from Getty Images

“Ми розпочали гру невдало і не виявили достатньої рішучості. Після того, як “Атлетико” вийшов уперед, вони зуміли втримати ініціативу і зіграли краще за нас.

Сьогодні Хоселу не було включено до складу, оскільки ми хотіли посилити нашу центральну лінію у півзахисті. Наша оборона виявилася вразливою і команда не змогла забезпечити компактність, особливо в першому таймі.

Усі три пропущені голи були результатом атак, спрямованих у розрив між центральними захисниками, і в кожній із ситуацій ми не змогли діяти як єдине ціле.

Щодо помилок Модріча – ми не хочемо виділяти будь-кого, шукати цапа-відбувайла в Модрічі було б несправедливо. Весь колектив сьогодні не впорався із грою.

Можливо, я міг би підійти до матчу з іншою тактикою. Очевидно, що коли команда не виконує те, що я від неї чекаю, це лежить на моїх плечах. Однак не хвилюйтеся, у мене достатньо досвіду та впевненості.

Я готовий взяти на себе відповідальність. Ця поразка може стати нам мотивацією для покращення нашої гри”, – повідомив Анчелотті, цитований Marca.

Новини партнерів

Комментарии: