“Дніпро-1” – “Полісся”: Прогноз та анонс матчу Кубка України на 27 вересня 2023 року

Житомирська команда “Полісся” продовжує свій шлях у Кубку України та зустрінеться з командою, яка готується до експериментів. Нещодавно Юрій Максимов розпочав свою роботу у “Дніпро-1” з перемоги над “Зорею” в УПЛ.

Фото: ФК “Полісся”

“Полісся” несподівано увійшло до найкращих команд УПЛ, як показує статистика з п’ятьма перемогами та трьома поразками у восьми матчах. Команда не має наміру йти на компроміси. І хоча перевірка житомирян наближається у матчі з “Дніпро-1”, футбол, представлений Юрієм Калитвинцевим, викликає інтерес.

“Полісся” успішно стартувало у Кубку України, перемігши “Агробізнес” 2:0 на виїзді у четвертому попередньому раунді. Хоча наступний суперник буде складнішим, “Полісся” готується до нього на всі сто.

Передбачуваний склад “Полісся”: Бойко, Морозко, Чоботенко, Шабанов, Смоляков, Танковський, Кушніренко, Назаренко, Грицук, Макуана, Будковський

З “Дніпро-1″ ситуація змінилася після невдалих результатів та відставки Олександра Кучера, коли новим тренером став Юрій Максимов. Під його керівництвом команда зіграла обнадійливі два матчі: нічию з “Колосом” та перемогу над “Зорею”. До того ж, Максимов готовий до експериментів, що робить майбутній матч із “Поліссям” цікавим. Важливо відзначити повернення головного воротаря “Дніпро-1” Євгена Волинця після травми.

Зауважимо, що раніше “Дніпро-1” та “Полісся” зустрічалися у 2-му турі УПЛ, де команда Олександра Кучера здобула перемогу з рахунком 2:1, частково завдяки видаленню захисника “Полісся” Богдана Кушніренка. Тим не менш, у Кубку результат матчу може бути непередбачуваним, і “Дніпро-1” може як святкувати перемогу, так і завершити свій виступ у турнірі.

Передбачуваний склад “Дніпра-1”: Кінарейкін, Пуріта, Сваток, Сарапій, Кравець, Бабенко, Рубчинський, Гуцуляк, Пихаленок, Леднєв, Гуцуляк

“Полісся” вже успішно пройшло один етап у Кубку України, тоді як “Дніпро-1” лише розпочинає свій шлях у турнірі.

Наш прогноз – мінімальна перемога “Полісся”.

Розклад усіх матчів ігрового дня:

27 вересня, середа

  • Вікторія 14:00 Минай
  • Полісся 15:00 СК Дніпро-1
  • Оболонь 17:00 Динамо Київ
  • Чорноморець 17:00 Кривбас
  • Металіст 1925 18:30 Ворскла


Новини партнерів

Комментарии: