Вінгер “Ньюкасла” не зіграє кілька місяців через пошкодження

Вінгер “Ньюкасла” Харві Барнс пропустить три місяці через травму, як повідомив головний тренер клубу Едді Хау. Травма сталася у матчі проти “Шефілд Юнайтед” 24 вересня, коли Барнс пошкодив кісточку.

Embed from Getty Images

“Харві буде змушений бути відсутнім на полі приблизно три місяці. Хороша новина в тому, що операція не буде потрібна, але зараз його нога знаходиться в спеціальному чоботі. Ця травма пов’язана з областю пальця на нозі, і він уже почав проходити відновне лікування. Для його одужання нам необхідно забезпечити спокій нозі протягом певного періоду. Ми дамо йому час відновитися, а потім повільно повертатимемо його на поле”, – сказав Хау.

Ця травма не пов’язана з переломом і медичний термін для неї не зовсім зрозумілий. Це незвичайна травма, і ми трохи вражені, як вона виникла. Але такі речі трапляються іноді. Ви могли бачити, як він залишив поле – одразу стало зрозуміло, що у нього виникли проблеми”, – додав Хау.

“Ньюкасл” придбав Харві Барнса цього літа, заплативши “Лестеру” 44 мільйони євро за трансфер. Наразі Харві забив один гол і віддав одну гольову передачу у семи матчах за “сорок”.

Новини партнерів

Комментарии: