Анонс матчу Ліги Чемпіонів “Наполі” – “Реал”. 03.10.2023 (розклад матчів)

Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів на 3.10.2023 між Наполі та Реал Мадрид.

Фото: “ratingbet”

У першому турі “Реал” насилу здолав “Уніон” з рахунком 1:0, у той час як “Наполі” переміг “Брагу” завдяки автоголу суперника в останніх хвилинах матчу (2:1). Хоча обидві команди здобули схожі перемоги, їх стилі гри кардинально відрізняються. “Наполі” відомий своїм нервовим та агресивним стилем, у той час як “Реал” виявляє впевненість та клас. Це робить їхню зустріч ще цікавішою.

“Наполі”

“Наполі” розпочав сезон не вдалим чином, але після перемог над “Удінезе” (4:1) та “Лечче” (4:0), команда показала, що міні-криза закінчилася. Хвіча Кварацхелія та Віктор Осімхен відіграли ключову роль у цьому відновленні. Осімхен, який забив 5 голів у 7 турах Серії А, нещодавно зіткнувся з конфліктом усередині клубу, але ситуація була швидко вирішена. Основні центрбеки команди, Ррахмані та Жуан Жезус, наразі травмовані, що означає, що “Наполі” потрібно буде забивати голи, інакше вони можуть зіткнутися з невдачею.

“Реал”

Незважаючи на те, що “Реал” має відмінний старт сезону, перемагаючи всіх суперників, деякі з перемог були непростими, такі як матч з “Уніоном”. “Атлетіко” показав, що команда вразлива, коли суперник має високий клас. У “Наполі” є форварди, сильніші за Мората, і якісні фланги, тому “Реал” буде обережним і більш стриманим в атаці. Особливо небезпечними гравцями для “Наполі” будуть Беллінгем, Вінісіус та Карвахаль. Проте, варто зазначити, що “Реал” має непросту історію у виїзних матчах у Лізі чемпіонів, де він виграв лише 7 з останніх 23 ігор, а 8 програв.

Раніше ці команди зустрічалися лише один раз, в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у сезоні 2016/17, і “Реал” двічі переміг із рахунком 3:1.

Орієнтовні склади команд:

Наполі“: Мерет – Ді Лоренцо, Естігор, Натан, Олівера – Замбо-Ангісса, Лоботка, Зелінський – Політано, Осімхен, Кварацхелія

Реал Мадрид“: Кепа – Карвахаль, Рюдігер, Начо, Менді – Модріч, Чуамені, Вальверде – Беллінгем – Родріго, Вінісіус

Прогноз и ставка

Букмекери більше вірять у мадридський “Реал”, пропонуючи коефіцієнт на їхню перемогу 2.62, на неаполітанський клуб 2.71, а на нічию 3.6. Нам здається, що все ж таки “Реал” зможе розібратися з італійським клубом, можливі забиті м’ячі по обох воротах.

Розклад усіх матчів ігрового дня:

03 жовтня, вівторок

  • Зальцбург 19:45 Реал Сосьєдад
  • Уніон Берлін 19:45 Брага
  • Інтер 22:00 Бенфіка
  • Копенгаген 22:00 Баварія
  • Ланс 22:00 Арсенал
  • Манчестер Юнайтед 22:00 Галатасарай
  • Наполі 22:00 Реал Мадрид
  • ПСВ 22:00 Севілья Севілья

Новини партнерів

Комментарии: