Анонс та прогноз матчу УПЛ “Колос” – “Ворскла”. 07.10.2023

Ковалівці не знають перемог протягом семи останніх матчів, і такий негативний результат спотворив загальне сприйняття команди, яка розпочала сезон вдало. Наступної суботи на них чекає складне випробування від полтавської “Ворскли”, яка надихнута своїми останніми успіхами. Зважаючи на все, матч на стадіоні “Колос” буде справжньою битвою.

Фото: “Ворскла”

“Колос” сильно розпочав новий сезон УПЛ, набравши 7 очок після трьох стартових матчів. Проте команді не вдалося утримувати цей темп, і вони не змогли здобути перемогу в семи наступних іграх, скотившись до нижньої половини таблиці. На даний момент ковалевці знаходяться ближче до зони вильоту, ніж до вершини, де знаходяться команди із топ-6.

Також занепокоєння вболівальників викликає низька кількість забитих голів – “Колос” забив лише 6 м’ячів у ворота суперників за 9 турів. Востаннє команда забила гол 17 вересня у матчі з “Дніпром-1”. Головний тренер команди висловив свою тривогу щодо цієї ситуації, сказавши: “Нам не вистачає реалізації та гостроти в атаці. Нам потрібно вперто працювати над покращенням реалізації та створенням більшої кількості моментів. Коли ми почнемо реалізовувати свої шанси, ми зможемо ставити перед собою більш високі цілі “.

Однак досягнення цих цілей буде утруднено відсутністю Андрія Богданова через дискваліфікацію та травму Андрія Цурікова, який можливо зможе зіграти лише навесні.

Порівняно з цим “Ворскла” приємно здивувала своїх уболівальників і всю Україну. Віктор Скрипник вирішив довіритись талановитій молоді, і це дозволило їм перемогти чинного чемпіона України з рахунком 2:1. Ця перемога над “Шахтарем” дозволила їм наблизитися до топ-5, маючи лише три очки різниці з київським “Динамо”.

“Ворскла” зараз є однією з двох команд, разом із “Динамо”, які не мають нічиїх у 9 турах. Проте команда має проблеми в обороні, з 15 пропущеними м’ячами. Але їхня результативна гра в атаці компенсує цей недолік. Найкращим бомбардиром команди є Олександр Скляр, який іноді виступає на позиції захисника. Він забив гол у матчі з “Шахтарем”, відкривши рахунок із пенальті. Головний тренер “Ворскли” впевнений, що його команда готова досягти нових висот.

На даний момент обидві команди мають близьку кількість очок у турнірній таблиці: “Ворскла” має 12 очок після 8 матчів, у той час як “Колос” набрав 11 очок, провівши на одну гру більше. Проте різниця в рейтингу видно – “Ворскла” посідає 8-е місце, а “Колос” – 10-те.

Наш прогноз – перемога команди Віктора Скрипника.

Новини партнерів

Комментарии: