Петраков заявив, що поразка збірної Вірменії це “чисто його тренерська поразка”

Петраков висловив жаль з приводу поведінки своїх гравців та визнав свою відповідальність за поразку збірної Вірменії у Латвії на матчі відбірного турніру на Євро-2024.

Embed from Getty Images

Український тренер відзначив таке:

“По-перше, я хотів би привітати Латвію із заслуженою перемогою. По-друге, я приймаю на себе повну відповідальність за цю поразку як тренер.”

“З ранку, на розминці, я помітив, що щось було не так. Я помітив, що гравці поводилися занадто недбало. Я попередив їх, провів розмову, але, здається, мої слова не вплинули на них. Як тренер , мені не вдалося підняти їх на бойовий настрій. Можна сказати, не переконати. Вони вийшли на поле з недостатньою мотивацією, можливо, думаючи, що їхня майстерність зможе все переламати. Проте, як видно, вони заплатили за це.”

“Латвія виявила велику рішучість і боротьбу на полі, тоді як у нас цього зовсім не було. Багато гравців не змогли досягти потрібної форми. Тому я вважаю цю поразку виключно моєю провиною.”

Після шести матчів відбору збірна Вірменії залишається на третьому місці у групі, маючи сім очок. Вони поступаються Хорватії та Туреччині на три очки, проте друга команда має один матч у запасі, а перша – два. Латвія залишається на останньому місці, але тепер із трьома очками, а не з нулем.

Новини партнерів

Комментарии: